Tuomari Jahn Stääv, Ruotsi
Arvostelu: (suomennos) Maskuliininen pää. Hyvät korvat. Oikeanlainen turkki. Hyvät hartiat, selkä ja häntä. Riittävä eturinta. Hyvinkehittynyt rintakehä. Kantaa itsensä hyvin, mutta voisi olla enemmän drivea takana. Hyvä luonne. ERI NUK1

Päivä oli kuuma, ja kehä oli tunnin myöhässä, kun cardit pääsivät aloittamaan. Leevi oli juuri nukahtamaisillaan häkissä, kun olisi pitänyt mennä kehään ja puhti oli poissa. Sellaista ongelmaahan Leevillä ei YLEENSÄ  ole, pikemminkin ongelma on aina siinä, että virtaa on liikaa. Liikkeet menivät usein laukaksi, ja SA jäi liikkeiden takia saamatta. Aikaisemmin ongelmana ollut seisominen meni sen sijaan nyt hyvin sekä maassa että pöydällä. Leevi malttoi seisoa yllättävän hyvin ottaen huomioon, että kehässä oli kaksi ihmistä sitä kopeloimassa. Harjoitusarvostelijana cardeilla oli Tarja Löfman.

Tästä sitten jatketaan kohti erkkaria ja sieltä voisi se SA kyllä jo tulla... Harjoittelumahdollisuuksia ei tässä välillä ole mätsärien tms. tapahtumien muodossa, mutta täytyy iltaisin käydä vähän Lautaron kentällä pyörähtelemässä.

Kommelluksiakin tänään sattui. Juuri ennen kehään menoa numerolapunpidikkeeni hajosi (kiitos Eevalle hakaneulan lainasta) ja kun menimme näyttelyn jälkeen parkkipaikalle, autossa loisti iloisesti valot! Akku oli siis tyhjä, mutta onneksi löysimme pienen kyselykierroksen jälkeen naisihmisen, jonka autosta löytyivät käynnistyskaapelit. Kiitos myös hänelle, kuka sitten olikaan!