30.6. järjestettiin mätsäri Kouvolan Tehontiellä Dogstockin pihalla. Ilma oli tukahduttavan kuuma, mutta onneksi pääsimme odottelemaan vuoroamme varjoon. Leevi vetäisi punaisen nauhan kehujen kera, mutta punaisten kehässä ei enää sijoitusta tullut. Tuomari mietti ja mietti ja hiki valui norona... Leevi jaksoi kuitenkin yllättävän hyvin. Se seisoi oikein nätisti silloin, kun ei olisi tarvinnut ja istui silloin, kun käskin seisoa. No, harjoituksen piikkiinhän se meni.

Hyvinkään näyttely lähestyy enkä ole kertaakaan harjoitellut Leevin kanssa nurmikolla ravaamista. Herran haltuun... Seitsemän viikon näyttelytauko on tuntunut sietämättömän pitkältä, kun "kilpakumppanit" ovat tahkonneet tuloksia joka viikonloppu. Leeville olisi kiva saada pisteitä Vuoden nuori cardigan- ja Vuoden uros- kisaa varten. Kolme päivää vielä ja sitten...

Tallinnan näyttelyiden aikataulut tulivat tänään. Lauantaina cardeja on peräti kahdeksan ja sunnuntaina seitsemän. Leevin kanssa samassa luokassa kilpailee kaksi muutakin junnua, mutta Hiski kisaa yksinään aikuisten sertistä. Ei tarvisi muuta kuin ERIn... Leeviltä uupuu vielä passi ja ekinokokkoosilääkkeet, mutta muuten alkaa olla kaikki valmista matkaa varten.