Syksyn viimeinen näyttely oli syyskuun toisena viikonloppuna aurinkoisessa Porvoossa. Ilma oli niin lämmin ja kesäinen, että iltapäivän ajaksi piti etsiä varjoisa paikka koirien häkeille. Siri päätti uskomattoman näyttelykesän tuloksella ERI2 SA PN2! Kahdeksasta kesänäyttelystä 4 ykkössijaa ja 2 kakkossijaa! Edes Leevi ei yltänyt moiseen suoritukseen näyttelyurallaan... Itse sain vielä hienon lintuhavainnon kaupan päälle, kun omaa vuoroa odotellessa kentän yli lensi jalohaikara! Olimme koko päivän paikalla, koska matkaseurueen koirat pärjäsivät ROPin arvoisesti. 

Alunperin oli tarkoitus lähteä Sirin kanssa Latviaan vielä syksyllä, mutta laskin juoksujen alkavan liian lähellä h-hetkeä ja hylkäsin idean. Sirihän sitten päätti kuitenkin aloittaa ne juoksut jo elokuussa eli olisimme ihan hyvin voineet lähteä, mutta koska loma oli jo lyöty lukkoon, en viitsinyt alkaa enää säätää kaikkea uusiksi. Niinpä aloin kehitellä ideaa Kaunasin matkasta tammikuulle... Se on toistaiseksi vielä tuuminta-asteella, mutta jos vaan olosuhteiden puolesta onnistuu, niin Liettuaan käypi tiemme tammikuussa. 

IMG_0826.jpg

Syksy on mennyt oikein mukavasti, ja Leevi-pappakin on ollut hyvässä kunnossa. Alkukesällä kunto vähän huononi, mutta se johtui kovasta työtahdistani, mikä johti siihen, etten päässyt Leevin kanssa tarpeeksi lenkeille. Syksyllä on ollut paljon vapaata, ja mitä viileämmäksi ilmat menevät, sitä notkeammin papparaisen jalka nousee. Lokakuun loppupuolella teimme työkaverin kanssa makkaranpaistoretken Harjun maisemissa. Viimeisestä retkestä onkin vierähtänyt jo jokunen vuosi eli koirat olivat enemmän kuin innoissaan!