Herätys puoli kuudelta ja eikun lenkille! Ensin isot pojat normilenkille ja sitten Leevi piiitkälle lenkille, jotta saadaan virtaa vähemmäksi. Sen jälkeen MINÄ olin hyvin väsynyt... Puoli yhdeksältä lähdettiin ajamaan kohti Lahtea. Kehämme oli messuhallin reunassa, joka olikin mukavan väljä paikka. Leevi otti ihan rennosti välillä häkissä, välillä sylissä makoillen. Kuulin useammankin ihmisen huokailevan: "Katso nyt, miten rauhallinen corgi..." Voi, kunpa te tietäisitte totuuden...:)

Tuomari Maija Mäkinen oli hyvin perusteellinen ja juoksutti koirat viiteen kertaan kehän ympäri. Tästä johtuen kehä oli kolme varttia myöhässä. Leevi ja Jenkki kilpailivat nuorten luokassa molemmat ERIn arvoisesti Jenkin viedessä luokkavoiton. SA:ta ei herunut kummallekaan. Leevin kehäkierrokset menivät oikein hienosti ja ajoittain jopa löysällä remmillä! Pöydälläkin poika osasi seisoa ihan nätisti sen kummempia kiemurtelematta. Tuomari oli heilunut ahkerasti mittakepin kanssa, mutta cardeja hän ei mitannut. Maassa seisominen tuottaa kyllä edelleen ongelmia. 'Seiso' -sanasta olen jo luopunut, mutta nyt huomasin, että jopa 'hyvä' -sana aiheuttaa välittömän pyllyn iskeytymisen maahan... Pitää kokeilla tuppisuuna olemista ensi kerralla.

Vanhoja tuttuja oli taas runsain määrin kehän laidalla ja uusiakin tuli! Edesmenneen Valto-cardimme edesmenneen veljen omistajat olivat tulleet varta vasten moikkaamaan meitä ja ihmettelemään näyttelykuvioita. Eräs saksalainen kokenut cardikasvattaja lyöttäytyi myös juttusille ja kuuntelin mielenkiinnolla hänen näkemyksiään suomalaisista cardeista. Sovittiin nähdä uudemman kerran kesällä erkkarissa!