PORVOO RY 11.8.2012
Suuntasimme lauantaiaamuna kohti Porvoota ja Kokonniemen laskettelukeskusta. Leevi korkkasi avoimen luokan ja ehkä siitä syystä kisa jännitti hieman tavallista enemmän... Viimeistä sertiä alettiin siis metsästämään. Tämä päivä ei tuottanut tulosta, sillä Leevi sai EH:n kuitenkin ihan hyvällä arvostelulla. Leevi käyttää selvästi hurmaustaktiikkaa tuomareita kohtaan, ja Maija Mäkinen hurmaantui Leevin käytöksestä niin, että arvostelussakin luki: "Ihastuttava temperamentti". Leevi pyörittää häntää ja pussailee tuomareita ihan estottomasti...:) Tuomari oli tiukalla tuulella cardien suhteen, sillä kukaan ei saanut SA:ta ja ainoastaan yksi sai ERIn.

Parasta antia Porvoossa oli kuitenkin Rotshcardin uusimman sukupolven edustajien tapaaminen. Meitä oli kannustamassa kaksi pikkuista cardipoikaa Mökö ja Niilo, jotka painivat taustalla varmaan tunnin ajan.... Kehän jälkeen pakattiin kimpsut ja lähdettiin Helsinkiin tutun luokse yöksi. Ilta- ja aamukävelyllä sai uusia maisemia ja hajuja ja Leevi näki yhden cityjäniksenkin. Ja sunnuntaiaamuna suunnistettiin Tuomarinkartanoon...

HELSNKI KR 12.8.2012

Osa koirista olivat samoja kuin eilen, mutta uusiakin löytyi. Uroksia oli viisi, joista kolme sai SA:n (Leevi niiden joukossa). Paras uros -kehässä Leevi oli jo aika väsynyt ja rupesi mörisemään muille, mutta sain sen kuitenkin pysymään aisoissa. Tuomari Marianne Holm (jota Leevi myös pussaili antaumuksella) näytti junioriurokselle kolmatta sijaa, meille toista ja valiolle ensimmäistä. Siispä kehäsihteeri ojensi meille sen viimeisen sertin ja sen myötä myös FI MVA -ruusukkeen! Tuomarikin näytti olevan kovin iloinen meidän puolestamme ja tuli kättelemään vielä toistamiseen.

Leevi pääsi tervehtimään myös Ingrid-siskoaan, joka esiintyi narttujen avoimessa luokassa. Esitin myös Inkun, joka valitettavasti oli kovin pelokkaan oloinen eikä viihtynyt kehässä (ja vielä vähemmän pöydällä). Arvostelu oli karvattomuudesta huolimatta muuten hyvä, mutta käytöksestä johtuen Inkku sai EH:n.Pakollinen poseerauskuva unohtui ottaa paikan päällä, joten kotona sitten räpsäisin jonkunnäköisen otoksen. Ensi viikonloppuna näyttäydymme Kouvolassa ja Heinolassa valioluokassa! Pikkujätkällä on ikää 2 vuotta ja 2 kk ja se täräytti itsensä toisella yrittämällä valioksi! Ei paha!